Open Ma - Vr 09:00-18:00
Voorbeeld resultaten online marketing bureau

Technische optimalisatie

Technische optimalisatie als basis voor zoekmachine optimalisatie.
Formulier online marketing bureau

Zoekwoord onderzoek

Conversatie online marketing bureau

Concurrentie analyse

Internet icon

Linkbuilding

Laatste puzzelstukje online marketing bureau

Analytics

Technische optimalisatie

Home » Technische optimalisatie

De technische optimalisatie is een minder bekend onderdeel van de zoekmachine optimalisatie. Door technische onderdelen te optimaliseren van een website kan de crawlbaarheid en de indexeerbaarheid verbeterd worden. Als online marketing bureau in Rotterdam kan Online Specialist Rotterdam SEO services aanbieden om deze eigenschappen van een site aan te pakken. Zodoende wordt uw bedrijfswebsite beter opgenomen in de organische zoekresultaten.

Technische optimalisatie is verder nog van toepassing op de laadtijden en de websitestructuur. Door deze eigenschappen te optimaliseren heeft dit een positief gevolg voor niet alleen de positie in Google, maar komt het ook de klanten en bezoekers tegemoet. Voor technische optimalisatie van uw website kunt u terecht bij ons online marketing bureau. Spreek hiervoor een van onze SEO specialisten.

40
Klanten
100
Websites geoptimaliseerd
0%
Gemiddelde tevredenheid
0
Jaren ervaring

Verbeteren van crawlen en indexeren

Het verbeteren van de indexeerbaarheid en de crawlbaarheid kan door middel van een technische optimalisatie. Een website in een zoekmachine plaatsen heet indexering. Hoe hoog webpagina’s in de organische resultaten worden geplaatst is afhankelijk van meerdere factoren.

Aangezien het internet ieder moment verandert zal de kwaliteit en populariteit van sites van tijd tot tijd verschillen. Om die reden zullen Google en andere zoekmachines uw bedrijfswebsite om de zoveel tijd herindexeren. Daarvoor wordt er gecrawld door een zoekmachine om de nodige informatie van een landingspagina te onttrekken. Wanneer dat crawlen makkelijk gaat wordt dat positief beoordeeld door onder ander Google. Een SEO specialist uit ons internet marketing bureau uit Rotterdam kan u over de technische optimalisatie meer uitleggen.

Laadtijden en websitestructuur optimaliseren

De structuur van de website en de laadtijden optimaliseren vallen ook onder de technische optimalisatie. Ons online marketing bureau in Rotterdam kan de laadsnelheden verbeteren en navigatie van een site. Hierdoor zullen geoptimaliseerde landingspagina’s hoger in Google gepositioneerd worden en draagt tevens bij aan de klantvriendelijkheid. Als u ook graag technische optimalisatie van ons internet marketing bureau wilt kunt u hiervoor een SEO expert spreken.

 
 

Neem gerust contact met ons op

Bespreek de toegevoegde waarde van SEO en de rol van ons bedrijf hierin geheel vrijblijvend met één van onze specialisten.