Open Ma - Vr 09:00-18:00
Voorbeeld resultaten online marketing bureau

Internet marketing Rotterdam

Online Specialist Rotterdam als internet marketing partner.
Formulier online marketing bureau

Zoekwoord onderzoek

Conversatie online marketing bureau

Concurrentie analyse

Internet icon

Linkbuilding

Laatste puzzelstukje online marketing bureau

Analytics

Internet marketing Rotterdam

Home » Internet marketing Rotterdam

Bent u op zoek naar een professionele internet marketing partner in Rotterdam? Bij ons internet marketing bureau in Rotterdam bestaat SEO (Search Engine Optimization/zoekmachine optimalisatie) uit drie pijlers. Dit betreft de techniek van de website, de content op de website en linkbuilding. Online specialist Rotterdam heeft kennis van al deze onderdelen en zorgt voor een gezonde mix van online marketing.

Ten eerste vindt er altijd een analyse plaats. Een specialist van Online Specialist Rotterdam analyseert uw website, de concurrenten, uw branche en de mogelijkheden op het gebied van SEO en internet marketing in Rotterdam. Aan de hand van deze analyse vindt het zoekwoordonderzoek plaats. Tijdens het zoekwoordonderzoek wordt in overleg met u de zoekwoorden bepaald waarop we uw website gaan laten ranken. Over het zoekwoordenonderzoek en hoe we met behulp van internet marketing aanvragen voor de website van uw bedrijf in Rotterdam realiseren kunt u lezen in de volgende paragraaf.

40
Klanten
100
Websites geoptimaliseerd
0%
Gemiddelde tevredenheid
0
Jaren ervaring

Internet marketing in Rotterdam en het zoekwoordonderzoek

Het zoekwoordenonderzoek speelt een cruciale rol in het behalen van succes met internet marketing voor uw bedrijf in Rotterdam. Tijdens dit online marketing onderzoek analyseert een zoekmachine optimalisatie expert samen met u de zoekwoorden waarop u het liefst wil scoren in de zoekmachines.

Sommige zoekwoorden zijn dermate populair dat veel bedrijven op hetzelfde zoekwoord willen scoren. In dit geval is de concurrentie een stuk hoger en kost het veel inspanning en tijd om een toppositie te realiseren.

Waarom een gedegen zoekwoorden onderzoek belangrijk is?
Een goede voorbereiding op het gebied van internet marketing in Rotterdam bespaart niet alleen tijd, maar ook veel geld. Als wij de webteksten waarin de zoektermen juist zijn gebruikt direct goed op de website zetten, zal u snel vindbaar zijn in de zoekmachines. Dit verkort de online marketing campagne. De uitkomsten van het zoekwoorden onderzoek hebben dus een grote invloed op het succes van uw website. Daarom is het van belang om een uitgebreid onderzoek te houden waarin niet alleen wordt gekeken naar de zoekwoorden op zichzelf, maar ook naar de concurrentie, lokaal/nationaal niveau, kansen in de markt en zo zijn er nog enkele factoren die hierbij een rol spelen. De zoekwoorden kunnen behalve op de landingspagina’s worden gebruikt voor het opzetten van een AdWords-campagne. Een specialist van ons bureau voert graag voor u een uitgebreid zoekwoordenonderzoek uit en bespreekt de mogelijkheden voor uw branche.

Topposities behalen met een advies specialist
Voordat topposities op de zoekwoorden zijn bereikt met online marketing bent u ongeveer zes tot twaalf maanden verder. Daarom raden wij altijd aan om te kiezen voor een combinatie tussen zoekwoorden met een lage concurrentie en zoekwoorden met een hoge concurrentie. Ons internet marketing bureau in Rotterdam ontwikkelt een SEO strategie voor zowel de korte als voor de lange termijn. In deze zoekmachine optimalisatie strategie vindt u een combinatie tussen short tail (korte woordencombinaties) en long tail zoekwoorden (lange woordencombinaties). Na het zoekwoordenonderzoek analyseren we welke stappen er nodig zijn om uw website dusdanig in te richten dat de SEO optimaal geregeld is. Welke internet marketing stappen in Rotterdam een consultant van ons bureau nog meer voor u kan uitvoeren kunt u lezen in de volgende paragraaf.

Stappenplan internet marketing Rotterdam

Volgende internet marketing stap bij ons in Rotterdam is het schrijven van de content. Content moet worden geschreven met het oog op SEO en met het oog op conversie. Google heeft een uniek algoritme waarmee het de ranking van uw website in Google bepaalt. Als de content voldoet aan alle eisen uit dit algoritme zal u sneller stijgen in de zoekmachines. Enkele factoren zijn bijvoorbeeld de keyword density, zoekwoordverdeling, headers en zo zijn er nog tientallen factoren die een rol spelen. Ons internet marketing bureau in Rotterdam heeft diverse SEO experts in dienst die de content kunnen optimaliseren voor zoekmachines. Vervolgens zal een consultant voor u een linkbuilding strategie uitvoeren, interne linkstructuur en zo zijn er nog diverse stappen die een rol spelen bij SEO. Eventueel kan er nog SEA (Search Engine Advertising) worden toegepast om op de korte termijn conversie te behalen op bepaalde zoekwoorden. Ook hier is ons bedrijf op het gebied van internet marketing in Rotterdam u graag mee van dienst. Neem nu contact op met een zoekmachine optimalisatie specialist!

Met onze internet marketing strategie in Rotterdam behalen we de vooraf opgestelde SEO doelen. We zullen de progressie monitoren en u maandelijks op de hoogte stellen van de groei. We zorgen ervoor dat u binnen drie tot zes maanden topposities hebt behaald op de zoekmachines en dat deze topposities worden gehandhaafd. Google wijzigt het algoritme constant door middel van diverse updates. Ons internet marketing bureau in Rotterdam heeft kennis van alle facetten van SEO en is altijd up-to-date in de laatste ontwikkelingen. Neem nu contact op met een internet marketing expert in Rotterdam voor online marketing advies.

Neem gerust contact met ons op

Bespreek de toegevoegde waarde van SEO en de rol van ons bedrijf hierin geheel vrijblijvend met één van onze specialisten.