Google Webmaster Tools

Met de Google Webmaster Tools heeft een webbeheerder alles in handen wat die nodig heeft om de Google optimalisatie (SEO) te verzorgen. Dit gereedschap biedt inzicht in wat er aangepast kan worden aan uw website om beter getoond te worden in de zoekmachine. Zo kan men optimaliseren volgens de richtlijnen die Google zelf heeft opgesteld. U kunt met de Google Webmaster Tools onder andere de inbound links naar uw bedrijfswebsite bekijken. Ook is het organische verkeer te meten en hebt u inzage in waar en hoe uw website wordt getoond in de zoekmachine. Verder zijn er nog andere gegevens die bijgehouden worden en van belang zijn voor een webmaster.

Ons internet marketing bureau voor Rotterdam kan u adviseren over hoe u het beste een online marketing strategie kunt opzetten met behulp van de gevonden resultaten. Een SEO specialist uit het team van Online Specialist Rotterdam kan u inzicht geven in de gegevens door deze te interpreteren en erover verheldering te geven. De Google Webmaster Tools geven daarom de benodigde handvatten om uw site te optimaliseren.

Waarom u kiest voor de Online Specialist Rotterdam

Op maat gemaakte landingspagina's

Landingspagina's om uw sales te verhogen.

Conversie verhoging tot 90%

Wij verhogen uw conversie.

Google PageSpeed
score tot 99

Een website die snel laadt voor uw bezoekers.

Website structuur zoals Google dat voor ogen heeft

Een logische opbouw van uw website.

Organische resultaten

U kunt met de Google Webmaster Tools de bezoekersstromen in Rotterdam meten die uit de organische zoekresultaten gegenereerd worden. Om een goed inzicht te hebben in het organische verkeer is het van belang om precies te weten waar bezoekers nu naar op zoek zijn. Met overige informatie over de click-through-rate kunt u de traffic in kaart brengen die van en naar uw website gaat. Tevens geven de Google Webmaster Tools ook weer wat de vermelding was die bezoekers motiveerden om uw site te bezoeken.

Onderhoud en indexering

Wat ook van belang is bij het beheren van een bedrijfswebsite is het onderhouden ervan. De Google Webmaster Tools geven een helder beeld over hoe uw pagina’s worden geïndexeerd en waar er onderhoud nodig is. Zo kunnen er zich 404’s voordoen wat het onmogelijk maakt om deze landingspagina’s te indexeren in de zoekmachines. Deze tool geeft dergelijke situaties weer waarna ze opgelost kunnen worden. Ook is het mogelijk om via de Google Webmaster Tools nieuwe webpagina’s of herstelde pagina’s te indexeren waarna ze worden gecrawld door Google. Zo kan uw bedrijfswebsite in Rotterdam vlugger een klim maken in de organische resulaten.

Neem gerust contact op met ons

Bespreek de toegevoegde waarde van SEO en de rol van ons bedrijf hierin geheel vrijblijvend met één van onze specialisten.

Wij maken gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.