Open Ma - Vr 09:00-18:00
Voorbeeld resultaten online marketing bureau

Google Analytics

Eenvoudig statistieken van uw website bijhouden.
Formulier online marketing bureau

Zoekwoord onderzoek

Conversatie online marketing bureau

Concurrentie analyse

Internet icon

Linkbuilding

Laatste puzzelstukje online marketing bureau

Analytics

Google Analytics

Home » Google Analytics

Door Google Analytics te koppelen aan uw website kunt u vele gegevens en statistieken bijhouden en eenvoudig interpreteren. Het is voor een onderneming belangrijk om de data van de bereikte resultaten te registreren. Daarmee kan vervolgens de internet marketing strategie op tactische wijze worden bijgesteld. De gegevens die met Google Analytics worden verzameld kunnen bij SEO en SEA campagnes en voor display advertising worden gebruikt. Ons internet marketing bureau kan deze statistieken en data overzichtelijk presenteren en interpreteren. U hebt dan een beter beeld van de richting die u opgaat en wat er nog veranderd kan worden.

Met de diensten van ons online marketing bureau te Rotterdam kunt u ervoor zorgen dat Google Analytics geheel en al geïnstalleerd is en gekoppeld aan uw websit. Het is op die manier mogelijk om een heldere analyse te kunnen maken van het bezoekersgedrag. Als u meer wilt weten, bel dan met een van de Google Analytics specialisten van Online Specialist Rotterdam.

40
Klanten
100
Websites geoptimaliseerd
0%
Gemiddelde tevredenheid
0
Jaren ervaring

Statistieken meten

Er zijn vele statistieken die Google Analytics kan bijhouden. Het aantal bezoekers (traffic) is te meten, de hoeveelheid weergaves van landingspagina’s, de bounce rates, de tijd dat mensen op uw pagina’s verblijven en of er vooral mobiele of desktop gebruikers op uw site komen. En er zijn nog andere statistieken bij te houden zoals de plek op het internet waar uw online bezoekers vandaan kwamen.

Deze resultaten en gegevens uitzoeken is erg belangrijk om de online marketing campagne goed af te stellen op uw plan. Google Analytics geeft de gebruiker daarom een bijzonder nuttig middel in handen om een internet marketing strategie te ontwikkelen.

Google Analytics expert inschakelen

Bij ons internet marketing bureau kunt u een Google Analytics expert inschakelen. Deze kan de analyse uitvoeren en dit op overzichtelijke wijze presenteren. Daarnaast kan een specialist u adviseren over de volgende stappen die gemaakt kunnen worden om een marketing campagne te laten slagen. Kies daarom voor Google Analytics. Maak hiervoor een afspraak met een expert van ons online marketing bureau in Rotterdam.

Neem gerust contact met ons op

Bespreek de toegevoegde waarde van SEO en de rol van ons bedrijf hierin geheel vrijblijvend met één van onze specialisten.

 E-mail info@onlinespecialistrotterdam.nl

 Bel ons! 085 303 5745