Google Analytics

Door Google Analytics te koppelen aan uw website kunt u vele gegevens en statistieken bijhouden en eenvoudig interpreteren. Het is voor een onderneming belangrijk om de data van de bereikte resultaten te registreren. Daarmee kan vervolgens de internet marketing strategie op tactische wijze worden bijgesteld. De gegevens die met Google Analytics worden verzameld kunnen bij SEO en SEA campagnes en voor display advertising worden gebruikt. Ons internet marketing bureau kan deze statistieken en data overzichtelijk presenteren en interpreteren. U hebt dan een beter beeld van de richting die u opgaat en wat er nog veranderd kan worden.

Met de diensten van ons online marketing bureau te Rotterdam kunt u ervoor zorgen dat Google Analytics geheel en al geïnstalleerd is en gekoppeld aan uw websit. Het is op die manier mogelijk om een heldere analyse te kunnen maken van het bezoekersgedrag. Als u meer wilt weten, bel dan met een van de Google Analytics specialisten van Online Specialist Rotterdam.

Waarom u kiest voor de Online Specialist Rotterdam

Op maat gemaakte landingspagina's

Landingspagina's om uw sales te verhogen.

Conversie verhoging tot 90%

Wij verhogen uw conversie.

Google PageSpeed
score tot 99

Een website die snel laadt voor uw bezoekers.

Website structuur zoals Google dat voor ogen heeft

Een logische opbouw van uw website.

Statistieken meten

Er zijn vele statistieken die Google Analytics kan bijhouden. Het aantal bezoekers (traffic) is te meten, de hoeveelheid weergaves van landingspagina’s, de bounce rates, de tijd dat mensen op uw pagina’s verblijven en of er vooral mobiele of desktop gebruikers op uw site komen. En er zijn nog andere statistieken bij te houden zoals de plek op het internet waar uw online bezoekers vandaan kwamen.

Deze resultaten en gegevens uitzoeken is erg belangrijk om de online marketing campagne goed af te stellen op uw plan. Google Analytics geeft de gebruiker daarom een bijzonder nuttig middel in handen om een internet marketing strategie te ontwikkelen.

Google Analytics expert inschakelen

Bij ons internet marketing bureau kunt u een Google Analytics expert inschakelen. Deze kan de analyse uitvoeren en dit op overzichtelijke wijze presenteren. Daarnaast kan een specialist u adviseren over de volgende stappen die gemaakt kunnen worden om een marketing campagne te laten slagen. Kies daarom voor Google Analytics. Maak hiervoor een afspraak met een expert van ons online marketing bureau in Rotterdam.

Neem gerust contact op met ons

Bespreek de toegevoegde waarde van SEO en de rol van ons bedrijf hierin geheel vrijblijvend met één van onze specialisten.

Wij maken gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.