Open Ma - Vr 09:00-18:00
Voorbeeld resultaten online marketing bureau

Google AdWords

Adverteren in de zoekresultaten van Google.
Formulier online marketing bureau

Zoekwoord onderzoek

Conversatie online marketing bureau

Concurrentie analyse

Internet icon

Linkbuilding

Laatste puzzelstukje online marketing bureau

Analytics

Google AdWords

Home » Google AdWords

Google toont zoekresultaten op twee manieren, hiervan zijn de Google AdWords advertenties daar één van is. Deze zogenaamde betaalde resultaten staan gewoonlijk bovenaan en onderaan de zoekresultatenpagina. De wijze waarop er wordt geadverteerd heet in het algemeen zoekmachine adverteren (Search Engine Advertising) en heeft een andere aanpak qua optimaliseren nodig dan de zoekmachine optimalisatie. Online Specialist Rotterdam weet alles van deze aanpak.

Met een Google AdWords campagne kunt u meteen bezoekers genereren via de advertenties. Ondanks dat er betaald moet worden per klik, kan deze methode bijdragen aan een positieve ROI. Door ons online marketing bureau uit Rotterdam in te schakelen kunt u de SEA diensten ontvangen om een succesvolle Google AdWords strategie uit te zetten.

40
Klanten
100
Websites geoptimaliseerd
0%
Gemiddelde tevredenheid
0
Jaren ervaring

Betaling per klik

In geval van een Google AdWords campagne worden er geen kosten per weergave gemaakt. Er worden alleen kosten berekent aan de hand van de hoeveelheid kliks. Er zal daarom van tevoren een klikbudget moeten worden bepaald waaruit kan worden geput gedurende de advertentieperiode.

Een Quality Score (QS) is verantwoordelijk voor de prijs per klik. Wanneer de QS hoog is zal men minder hoeven te betalen per klik. Een aantal factoren die verantwoordelijk zijn voor deze QS score zijn de laadsnelheid en de kwaliteit van een landingspagina, de advertentiegeschiedenis en de klikfrequentie. Als u ons online marketing bureau in Rotterdam inzet kunnen we ondersteunen in het verlagen van de Quality Score waardoor u minder betaalt om te adverteren met Google AdWords.

Google AdWords landelijk en lokaal

Een Google AdWords strategie kan op meerdere manieren worden ingezet. Ons internet marketing bureau uit Rotterdam kan advies geven over wat de meest rendabele methoden zijn voor uw onderneming. Zo kunt u landelijk of lokaal gevonden worden met adverteren. En verder kunt u een onderscheid maken tussen shorttail en longtail zoekwoorden. Op die manier kan ons internet marketing bureau u met Google AdWords op verschillende wijze ondersteunen.

Neem gerust contact met ons op

Bespreek de toegevoegde waarde van SEA en de rol van ons bedrijf hierin geheel vrijblijvend met één van onze specialisten.

 E-mail info@onlinespecialistrotterdam.nl

 Bel ons! 085 303 5745