Google AdWords

Google toont zoekresultaten op twee manieren, hiervan zijn de Google AdWords advertenties daar één van is. Deze zogenaamde betaalde resultaten staan gewoonlijk bovenaan en onderaan de zoekresultatenpagina. De wijze waarop er wordt geadverteerd heet in het algemeen zoekmachine adverteren (Search Engine Advertising) en heeft een andere aanpak qua optimaliseren nodig dan de zoekmachine optimalisatie. Online Specialist Rotterdam weet alles van deze aanpak.

Met een Google AdWords campagne kunt u meteen bezoekers genereren via de advertenties. Ondanks dat er betaald moet worden per klik, kan deze methode bijdragen aan een positieve ROI. Door ons online marketing bureau uit Rotterdam in te schakelen kunt u de SEA diensten ontvangen om een succesvolle Google AdWords strategie uit te zetten.

Waarom u kiest voor de Online Specialist Rotterdam

Op maat gemaakte landingspagina's

Landingspagina's om uw sales te verhogen.

Conversie verhoging tot 90%

Wij verhogen uw conversie.

Google PageSpeed
score tot 99

Een website die snel laadt voor uw bezoekers.

Website structuur zoals Google dat voor ogen heeft

Een logische opbouw van uw website.

Betaling per klik

In geval van een Google AdWords campagne worden er geen kosten per weergave gemaakt. Er worden alleen kosten berekent aan de hand van de hoeveelheid kliks. Er zal daarom van tevoren een klikbudget moeten worden bepaald waaruit kan worden geput gedurende de advertentieperiode.

Een Quality Score (QS) is verantwoordelijk voor de prijs per klik. Wanneer de QS hoog is zal men minder hoeven te betalen per klik. Een aantal factoren die verantwoordelijk zijn voor deze QS score zijn de laadsnelheid en de kwaliteit van een landingspagina, de advertentiegeschiedenis en de klikfrequentie. Als u ons online marketing bureau in Rotterdam inzet kunnen we ondersteunen in het verlagen van de Quality Score waardoor u minder betaalt om te adverteren met Google AdWords.

Google AdWords landelijk en lokaal

Een Google AdWords strategie kan op meerdere manieren worden ingezet. Ons internet marketing bureau uit Rotterdam kan advies geven over wat de meest rendabele methoden zijn voor uw onderneming. Zo kunt u landelijk of lokaal gevonden worden met adverteren. En verder kunt u een onderscheid maken tussen shorttail en longtail zoekwoorden. Op die manier kan ons internet marketing bureau u met Google AdWords op verschillende wijze ondersteunen.

Neem gerust contact op met ons

Bespreek de toegevoegde waarde van SEO en de rol van ons bedrijf hierin geheel vrijblijvend met één van onze specialisten.

Wij maken gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.