Open Ma - Vr 09:00-18:00
Voorbeeld resultaten online marketing bureau

E-mail marketing

Ga voor de juiste e-mail marketing strategie.
Formulier online marketing bureau

Zoekwoord onderzoek

Conversatie online marketing bureau

Concurrentie analyse

Internet icon

Linkbuilding

Laatste puzzelstukje online marketing bureau

Analytics

E-mail marketing

Home » E-mail marketing

In het geval dat u een e-mail marketing strategie wilt uitzetten kunt u daarvoor terecht bij ons internet marketing bureau Online Specialist Rotterdam. Met een dergelijke campagne kunt u commerciële boodschappen versturen naar klanten, leads en geïnteresseerden.

U kunt e-mails laten verzenden om verschillende redenen. Een daarvan is het bevorderen van de relatie tot de klant. Dat kan huidige klanten betreffen om ze te behouden, maar kan ook om oude klanten gaan om ze uit te nodigen tot het aanschaffen van een product of een bezoek aan de website. Het uiteindelijke doel is de klantloyaliteit te versterken en de herhalingsverkopen te vermeerderen.

Het is uiteraard ook mogelijk om e-mails te sturen om nieuwe klanten te genereren. Wanneer men nog onbekend is met uw bedrijf is zo’n internet bericht een handig opstapje om uw website te bezoeken. Bezoekers genereren zorgt overigens voor een hogere autoriteit onder zoekmachines.

En men kan ook een e-mail gebruiken om reclame mee te verzenden wat direct tot een aankoop stimuleert. Wat voor soort e-mail marketing strategie u graag wilt toepassen, u kunt passende service ontvangen van ons online marketing bureau te Rotterdam.

40
Klanten
100
Websites geoptimaliseerd
0%
Gemiddelde tevredenheid
0
Jaren ervaring

Waarom e-mail marketing

Een van de voornaamste redenen om aan e-mail marketing te doen is vanwege de laagdrempeligheid en de lage kosten. Ten opzichte van folders verspreiden is dit een zeer goedkoop alternatief.

Ook kan een e-mail makkelijker aansporen om uw site te bezoeken dan drukwerk, omdat er een klikbare link in kan worden vermeld. Zo zorgt u voor traffic, een verhoogd conversiepercentage, en een hogere autoriteit. Indien u dit ook graag wilt kunt u ons internet marketing bureau uit Rotterdam inschakelen om een gerichte e-mail marketing strategie voor uw bedrijf te ontwikkelen.

Bureau voor e-mail marketing

Wanneer u bij ons online marketing bureau in Rotterdam professionele e-mail marketing afneemt kunt u de betrekkingen met uw klanten en potentiële klanten bevorderen. Dit zorgt voor een sterkere brand, meer bezoekers die op uw website terechtkomen, een toename in verkopen en een directere communicatie. Als u meer wilt weten over al onze diensten kunt u een specialist bellen van ons internet marketing bureau.

 
 

Neem gerust contact met ons op

Bespreek de toegevoegde waarde van SEO en de rol van ons bedrijf hierin geheel vrijblijvend met één van onze specialisten.