Display advertising

Display advertising is een effectief middel om de brand awareness te vergroten. U kunt van ons internet marketing bureau in Rotterdam professionele services ontvangen om een strategische display advertising campagne op te richten. Het doel ervan is om op iedere relevante plek op het internet een vertoning te plaatsen van uw bedrijf. Het is een veelvuldig toegepaste strategie van vele multinationals. Wilt u ook bekendheid verwerven op het web? Kies dan voor display advertising en laat een campagne opstarten door ons online marketing bureau, Online Specialist Rotterdam.

Waarom u kiest voor de Online Specialist Rotterdam

Op maat gemaakte landingspagina's

Landingspagina's om uw sales te verhogen.

Conversie verhoging tot 90%

Wij verhogen uw conversie.

Google PageSpeed
score tot 99

Een website die snel laadt voor uw bezoekers.

Website structuur zoals Google dat voor ogen heeft

Een logische opbouw van uw website.

Strategische display advertising

Door een strategische display advertising strategie toe te passen kunt u elk aspect van deze online marketing campagne controleren. Zo zijn er vijf onderdelen te onderscheiden die van belang zijn in een display advertising strategie: de doelgroep, de plaats waar de advertentie getoond wordt, de vormgeving van de advertentie zelf, de landingspagina waar de advertentie toe leidt en de wijze waarop de conversie behaald wordt.

Als eerst is het belangrijk om een duidelijk beeld te scheppen van de doelgroep. Hiervoor kunnen verschillend buyer persona’s worden samengesteld om een helder beeld te krijgen van uw potentiële klanten. De plek waar er geadverteerd wordt bepaalt in grote mate het bereik van uw campagne. De inhoud van de advertentie schept een band met uw merknaam en zorgt voor de brand awareness. De landingspagina is de plaats waar een lead geconverteerd wordt waarbij een passende strategie achter het behalen van de conversie hoort. Met de diensten van ons internet marketing bureau voor Rotterdam kunt u zo’n strategische display advertising campagne oprichten.

Brand awareness vergroten

Vergroot uw brand awareness met display advertising en geniet van de vele services die ons internet marketing bureau aanbiedt. We kunnen u helpen met het ontwikkelen van een uitnodigende advertentie of banner. De inhoud ervan stemmen we af op de betreffende doelgroep en kunnen daarbij ook A/B testen uitvoeren. Zet om die reden een professionele display advertising strategie op met hulp van ons online marketing bureau in Rotterdam om uw brand te vergroten.

Neem gerust contact op met ons

Bespreek de toegevoegde waarde van SEO en de rol van ons bedrijf hierin geheel vrijblijvend met één van onze specialisten.

Wij maken gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.