Open Ma - Vr 09:00-18:00
Voorbeeld resultaten online marketing bureau

Display advertising

Vergroot uw naamsbekendheid met display advertising.
Formulier online marketing bureau

Zoekwoord onderzoek

Conversatie online marketing bureau

Concurrentie analyse

Internet icon

Linkbuilding

Laatste puzzelstukje online marketing bureau

Analytics

Display advertising

Home » Display advertising

Display advertising is een effectief middel om de brand awareness te vergroten. U kunt van ons internet marketing bureau in Rotterdam professionele services ontvangen om een strategische display advertising campagne op te richten. Het doel ervan is om op iedere relevante plek op het internet een vertoning te plaatsen van uw bedrijf. Het is een veelvuldig toegepaste strategie van vele multinationals. Wilt u ook bekendheid verwerven op het web? Kies dan voor display advertising en laat een campagne opstarten door ons online marketing bureau, Online Specialist Rotterdam.

40
Klanten
100
Websites geoptimaliseerd
0%
Gemiddelde tevredenheid
0
Jaren ervaring

Strategische display advertising

Door een strategische display advertising strategie toe te passen kunt u elk aspect van deze online marketing campagne controleren. Zo zijn er vijf onderdelen te onderscheiden die van belang zijn in een display advertising strategie: de doelgroep, de plaats waar de advertentie getoond wordt, de vormgeving van de advertentie zelf, de landingspagina waar de advertentie toe leidt en de wijze waarop de conversie behaald wordt.

Als eerst is het belangrijk om een duidelijk beeld te scheppen van de doelgroep. Hiervoor kunnen verschillend buyer persona’s worden samengesteld om een helder beeld te krijgen van uw potentiële klanten. De plek waar er geadverteerd wordt bepaalt in grote mate het bereik van uw campagne. De inhoud van de advertentie schept een band met uw merknaam en zorgt voor de brand awareness. De landingspagina is de plaats waar een lead geconverteerd wordt waarbij een passende strategie achter het behalen van de conversie hoort. Met de diensten van ons internet marketing bureau voor Rotterdam kunt u zo’n strategische display advertising campagne oprichten.

Brand awareness vergroten

Vergroot uw brand awareness met display advertising en geniet van de vele services die ons internet marketing bureau aanbiedt. We kunnen u helpen met het ontwikkelen van een uitnodigende advertentie of banner. De inhoud ervan stemmen we af op de betreffende doelgroep en kunnen daarbij ook A/B testen uitvoeren. Zet om die reden een professionele display advertising strategie op met hulp van ons online marketing bureau in Rotterdam om uw brand te vergroten.

Neem gerust contact met ons op

Bespreek de toegevoegde waarde van SEO en de rol van ons bedrijf hierin geheel vrijblijvend met één van onze specialisten.

 E-mail info@onlinespecialistrotterdam.nl

 Bel ons! 085 303 5745