Content marketing

Content marketing is goed voor twee zaken. Het bevordert de klantinteractie op uw website en daarnaast zullen uw landingspagina’s hoger kunnen scoren in Google vanwege goed geschreven SEO teksten. Zo kunt u met goede content het vertrouwen winnen van webbezoekers en van zoekmachines. Dat heeft tot gevolg dat er meer bezoekers op uw site terecht kunnen komen en dat de conversie aantrekt.

Als u uw bedrijf op het internet wilt onderscheiden van andere ondernemers kunt u beginnen met hoogwaardige inhoud voor uw pagina’s met SEO eigenschappen. Ons online marketing bureau voor Rotterdam kan u hierin steunen, niet alleen om de online vindbaarheid te bevorderen, maar ook om het vertrouwen te wekken bij de consument. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Online Specialist Rotterdam!

Waarom u kiest voor de Online Specialist Rotterdam

Op maat gemaakte landingspagina's

Landingspagina's om uw sales te verhogen.

Conversie verhoging tot 90%

Wij verhogen uw conversie.

Google PageSpeed
score tot 99

Een website die snel laadt voor uw bezoekers.

Website structuur zoals Google dat voor ogen heeft

Een logische opbouw van uw website.

Content marketing en webbezoekers

Het eerste wat een online bezoekers tegenkomt op uw bedrijfswebsite is de inhoud ervan. Een content marketing bureau uit Rotterdam weet hoe belangrijk dit onderdeel is en hoe de klantinteractie daarmee verbeterd kan worden. Betrokkenheid creëren is één van de middelen om het vertrouwen te winnen van uw potentiële klanten. Dat kan door aan de informatiebehoefte te voorzien, door vragen waar consumenten mee in hun maag zitten te beantwoorden, maar ook door kwalitatieve content aan te bieden.

Zo wordt er een duidelijk beeld van uw bedrijf gemaakt en wordt een aangeboden dienst of product tastbaar. Dit werkt vervolgens interactie met uw site in de hand waardoor een bezoeker bewogen wordt tot een offerteaanvraag of aankoop. Content marketing is daarmee een geschikt middel om de band met uw klanten te versterken.

Content marketing en SEO strategie

Verder is content marketing ook van belang voor de zoekmachine optimalisatie (SEO). U kunt ons internet marketing bureau uit Rotterdam professionele SEO teksten laten schrijven waarmee uw webpagina’s bovenaan in Google gebracht kunnen worden. Door een SEO tekst zó te schrijven kan een zoekmachine zoals Google deze beter interpreteren en naar waarde hoger in de organische zoekresultaten plaatsen. Als u ook content marketing van onze online marketing specialisten wilt ontvangen kunt u ons telefonisch bereiken.

Neem gerust contact op met ons

Bespreek de toegevoegde waarde van SEO en de rol van ons bedrijf hierin geheel vrijblijvend met één van onze specialisten.

Wij maken gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren.